"Ce"-ul meu si "De ce"-ul Core Space Architecture

Bine ai venit, cititor!

Multe intrebari au precedat raspunsurile de mai jos. Uneori traducerea in cuvinte a unor sentimente si emotii poate fi interesanta, asa ca am parcurs cateva etape pentru a ajunge la o formulare clara.

Dar, pana la urma am reusit si iata puse in cuvinte gandurile mele:

"De ce" CSA?

''Unicitatea noastra consta in abiliatatea de a revela dorinta din spatele cerintei clientului.

Fiecaruia dintre noi ii este dor de bucurie. Acest dor prinde forma prin dorintele noastre, care la randul lor se ascund in povestile noastre. De cele mai multe ori, cand povestile raman nedescoperite, dorintele se transforma in cerinte.

Prin forme, lumina, culori si texturi, Core Space face ca dorintele sa se implineasca dans viata povestilor.

Bucuria trairii povestilor ne alina dorul de bucurie. ''

[Am fost intrebata daca sunt sigura ca vreau sa imi asum asemenea declaratii, pentru ca oamenii de afaceri nu gusta astfel de abordari. Si am raspuns ca imi asum, pentru ca nu am cunoscut om sa nu-si doreasca sa fie bucuros.]

Paranteza de mai sus ma inspira sa va impartasesc si "Ce"-ul meu personal, care se reflecta automat si in practica profesionala:

"Ce"-ul meu este sa fiu cat pot eu de autentica, pentru ca eu fiind cel mai "eu" posibil le aduc aminte si celor din jur de ei insisi si le fac pofta sa fie ca ei. Diversitatea este de sarbatorit si practic acesta este spectacolul vietii.

Multumiri speciale Rodicai Puiu si lui Kat Loterzo pentru contributiile lor.

Te-astept cu drag, daca iti e dor de bucurie, oricine ai fi,

arh. Cora Corina CONSTANTINOIU