credo

Arhitectura in viziunea noastra este un mijloc de exprimare a identitatii,  intr-un context creativ, functional si responsabil.

Noi cream atmosfera pentru dialog si cadrul pentru ca activitatile sa se desfasoare in cel mai optim mod.

Fiecare cladire, amenajare, solutie, este proiectata in jurul unei idei, a unei povesti ("concept") si este integrata in context.

Intentia noastra este de a fi prezenti de la inceput in proiect, faza de concept fiind cea pe care se cladesc toate solutiile ulterioare.

Credem intr-o arhitectura in care fiecare detaliu conteaza.

                                                                                                           

arh. Cora Corina Constantinoiu

 

 
 

Servicii

Core Space Architecture este un birou de arhitectura ce ofera servicii complete de proiectare, pentru toate fazele specifice.

Plecand de la formularea conceptului continuam cuintocmirea documentatiei tehnice pentru obtinerea autorizatiei de construire si pentru executie si urmarire de santier. 

Simularile 2D si 3D a cladirilor, spatiilor si obiectelor pe care le proiectam sunt instrumente pe care le folosim pentru a facilita comunicarea dintre arhitect si beneficiar, dar si pentru a gasi cea mai potrivita solutie pentru fiecare proiect.

Mediem relatia dintre beneficiari si furnizori, la cererea beneficiarului, pentru a ne asigura ca rezultatul va fi cel dorit.

 

 
 

design

Proiectam la scari diferite, programe diverse de arhitectura: locuinte unifamiliale, locuinte colective, spatii comerciale si de alimentatie publica, birouri, reabilitari si refunctionalizari constructii vechi, unitati de cazare si centre terapeutice si spa.

Design, pentru Core Space Architecture, inseamna captarea si traducerea in volume, spatialitate si functonalitate, obiecte, finisaje si solutii la nivel de detaliu a atmosferei dorite.

Designul CSA este condus de dialogul, de "dansul" dintre construit si vecinatati, intentie si realitate.

 

 
 

resurse

Suntem curiosi, creativi si iubim ceea ce facem.

Aducem tot interesul, toata bucuria si experienta dobandite in cei 12 ani de activare in acest domeniu si le investim in fiecare proiect indiferent de programul de arhitectura sau marime.

Suntem un partener sincer, loial si serios pentru beneficiari si utilizatori.